Dit is Jev

Wij zijn Jev en wij regelen al je verzekeringen voor je bezit, je vervoer, je recht en je vrije tijd. Wij geloven in de meerwaarde van een persoonlijk en totaaladvies. Daarom hoef je het bij Jev niet zelf uit te zoeken, maar gaan we voor maatwerk.

Aan de hand van een adviesgesprek kijken we welke verzekeringen je nodig hebt. We zoeken uit welke verzekeringsmaatschappijen de beste oplossingen voor je hebben. Voor je pakketpolis zit je dus niet vast aan 1 maatschappij. Je hebt je verzekeringen in 1 keer geregeld en je krijgt ook nog eens een leuke pakketkorting, oplopend tot 10%.

Voor wie?
Jev is er voor iedereen die een complete oplossing zoekt voor zijn of haar particuliere verzekeringen. Maar omdat persoonlijk contact en advies centraal staan, is het wel handig als je bij ons in de buurt woont, in de Haarlemmermeer. Dan kunnen we je bij een eventuele schade ook veel beter helpen.

Wat kost Jev?
Voor de verzekeringen die we voor je regelen, krijgen wij een vergoeding, provisie, van de verzekeringsmaatschappij. En omdat we heus wel snappen dat je niet te veel wilt betalen, hebben wij afspraken gemaakt over de hoogte van de provisie zodat wij je een scherpe premie kunnen aanbieden.

Meer informatie? Kijk op:

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Print deze pagina